• Met de schoolbus

Het busvervoer voor onze leerlingen is gratis wanneer men de dichtstbijzijnde school bezoekt. Komt uw kind met de schoolbus, zorg er dan voor dat hij of zij tijdig klaar staat.
De busbegeleiders hebben geen gemakkelijke opdracht: zij moeten zorgen voor de veiligheid op de bus en bij het in- en uitstappen. In principe mogen zij de bus niet verlaten, ook niet om kinderen over te steken.  Dat is werk voor de ouders. De ouders dienen de kinderen op te halen aan de bus, langs de kant van de weg waar de bus stopt. Ook die mensen rekenen op uw begrip en medewerking.

  • Te voet

Komt uw kind te voet naar school, begeleid hem of haar dan tot aan de schoolpoort.

Wanneer de leerlingen alleen naar school komen, is het belangrijk de kortste weg van en naar school te nemen. De schoolverzekering laat geen omwegjes of tussenstops toe.

  • Met de wagen

Brengt u uw kind met de wagen, laat dan de kinderen uitstappen aan de schoolpoort aan de bovenblok.

Mogen we vragen niet te parkeren op de parking van de school zelf: die is bestemd voor het personeel van onze school.

Er is toezicht op de speelplaats vanaf 8u15.

Tijdens de lesuren hebben we voor de veiligheid van onze leerlingen ervoor gekozen om de schoolpoort gesloten te houden.
Wanneer u ons in de loop van de dag echter toch wenst te bezoeken, kan u het nummer bellen van de school (054 41 25 41) of contact nemen met de directeur (0495 88 11 53).