‘Ik vond het een leuke dag: het museum over WO I en met een gids door Ieper stappen vond ik interessant.’ – Raffaelo

‘Vandaag vond ik het leuk toen we een rondleiding kregen door Ieper en ik de gids had kunnen helpen. In het museum vond ik het fijn om filmpjes te bekijken. Ook het shoppen was een leuk onderdeel. Groetjes!’  – Mindy

‘Ik vond het heel leuk en interessant vandaag om te leren over de oorlog en er veel over te ontdekken. Ik kijk uit naar de film straks! Groetjes aan iedereen!’ – Emir

‘De stad Ieper vond ik prachtig: het belfort, de kerktorens, het museum, …. Ik vond het gezellig om met mijn groep op ontdekking te gaan in het museum. Tijdens heb shoppen heb ik een boek gekocht over dino’s en dat was een mooie afsluiter van de uitstap naar Ieper’ – Celle

‘Ik vond het een leuke dag om het museum te bezoeken en door de stad Ieper te wandelen, maar oorlog vind ik iets heel erg.’ – Kyara

‘Vannacht heb ik goed geslapen. Ik vond het fijn om het museum over de oorlog in Ieper te bezoeken. Het was een mooi museum. Het was leuk dat juf Ann en meneer Peter vandaag ons een bezoekje brachten.’ – Luca