‘We zijn goed aangekomen met de bus in Woumen en hebben dan onze kamer gezien. De kamers zijn kleurrijk. Bij de teambuilding vond ik de vertrouwensval tof. Het is hier heel leuk! Groetjes!’ (Shauni)

‘Ik vond het leuk dat ik met mijn vriendinnen op een kamer slaap. De teambuilding vond ik leuk, vooral de schommel was tof. Ook is het eten hier lekker. Ik kijk al uit naar het paardrijden morgen! Groetjes aan iedereen!’ (Evy)

‘Ik vond de teambuilding leuk: het spinnenweb en de vertrouwensval vond ik hierbij het tofste. De volksspelen waren een mooie afsluiter van de dag.’ (Jarne)

‘We hebben vandaag leuke dingen gedaan: de vertrouwensval, het samen stappen, het mini-doolhof, het schrijven van kaartjes, …. Het was een fijne dag en ik kijk al uit naar de volgende dagen. Groetjes!’ (Enrique)

‘De busrit, de teambuilding, de volksspelen, de woordzoeker invullen, … Het was een fijne dag met veel leuke momenten. Ik heb al zin in morgen! Veel groetjes aan mama en papa!’ (Sam)