Dinsdag 12 februari stond onze school – buitengewoon onderwijs De Drempel – helemaal in het teken van MOS (Milieuzorg Op School). Het was niet alleen Dikketruiendag, er werd ook een wilgentunnel geplaatst vanuit ‘MOS Oost-Vlaanderen’, een primeur in Geraardsbergen! Wouter De Tandt, MOS-begeleider voor Oost-Vlaanderen, steunde onze ijverige MOS-leerkrachten (Mira, Anouchka, Amber, Sofie, Jonas en Hannelore – bedankt trouwens voor jullie enthousiasme!) in dit project.
Onze MOS-leerlingen zelf (één of twee afgevaardigden uit elke klas die maandelijks tijdens de middagspeeltijd samenkomen om nieuwe projecten en initiatieven uit te werken) assisteerden bij de bouwwerkzaamheden onder leiding van Peter Vosters van de firma “de Boomhelden”. Onze MOSSERS mochten dus een dagje BROSSEN. Ze staken enthousiast de handen uit de mouwen. De Boomhelden ontdekten in een aantal leerlingen ware talenten!
De wilgentunnel zal onze leerlingen in de toekomst wat schaduw bezorgen, hij kan dienen als speelruimte, maar ook als buitenklasje.