‘Ik vond Brugge een mooie stad: de stad verkennen met de paardenkoets was het tofste moment. Groetjes aan mama en papa!’ (Femke)

‘Het chocolademuseum vond ik leuk: het was een goede rondleiding en het maken van de pralines vond ik heel tof om te zien. Ze smaakten ook lekker ;-)! (Laure)

‘De uitstap in Brugge was leuk: het chocolademuseum, het rijden met de paardenkoets, … allemaal leuke momenten! De spaghetti ’s avonds was ook lekker! Groetjes aan mama en papa! (Luna)

‘Het was superleuk vandaag! Het tofste moment was het rijden met de paardenkoets.’ (Jens)

‘Vanmorgen ben ik opgestaan met spierpijn door het vele sporten. We moesten dan nog veel wandelen vandaag, maar de koetsentocht en het ijsje hebben mij getroost.’ (Aaron)

‘Het chocolademuseum bezoeken was leuk, interessant maar vooral lekker. De paardenkoets was een mooie afsluiter van het dagje Brugge. En het ijsje op het eind van de dag smaakte me zo goed!’ (Jaimy)

‘Na een lekker ontbijt vertrokken we naar Brugge, een mooie stad. Het was leuk om deze te verkennen, want het was mijn eerste keer. Het ijsje op het einde van de dag was lekker. Straks een filmpje samen kijken, ik kijk er naar uit! Groetjes aan mama en papa.’ (Branco)

‘Het was een leuke dag vandaag: met de trein op stap was al tof en het chocolademuseum was lekker en tof. In de namiddag hadden we een toffe wandeling met zowel ons voeten als met de paarden. Groetjes thuis aan iedereen!’  (Lowie)