Ik heb vandaag paard gereden en dat vond ik leuk. We hebben mogen boogschieten, dat vond ik minder leuk. Dat komt misschien omdat het niet zo goed lukte. Als vieruurtje hebben we wafeltjes gekregen. Juf Lieve en meneer directeur zijn ons komen bezoeken deze namiddag. We hebben ook een kamp gebouwd met takken. Er vielen een heleboel takken uit elkaar, daar heb ik mee moeten lachen. Groetjes aan mama en papa! Els

Paardrijden vond ik het leukste vandaag! Mijn paard Queen vond ik leuk en grappig. Soms schudde hij met zijn hoofd heen en weer. Ik heb een kamp gebouwd met de groep. Boogschieten vond ik heel leuk. Ik vond het eten deze middag (spinazie, puree en vis) heel lekker. Gisterenavond was het een leuke film: ‘Sing’. Ik vond het varken in de film grappig. Groetjes aan de ganse familie! Lowie

Het eten deze middag was lekker! Ik vond het eten deze week allemaal erg lekker! Ik heb gevoetbald, op een paard gereden en paarden verzorgd. Ik reed op het paard Beauty. Het was een rustig en aangenaam paard. De film gisteren was heel leuk. Groetjes aan mama! Kazaliou

Ik heb op het paard Beauty gereden vandaag. We moesten op het einde in draf rijden, dat vond ik nogal moeilijk. We hebben ook boogschieten gedaan en dat vond ik heel leuk. We hebben ook een kamp gebouwd en ik vond het heel leuk om zelf met mijn handen iets te bouwen. Groetjes aan mama en papa! Zoë

Ik heb vandaag geoefend voor het vrij podium vanavond. We gaan een toneeltje spelen. Mijn paard heette Nelly. Het was een leuk paard, maar ze rook nogal veel aan de staarten van de andere paarden. Ze was wel lief voor de kinderen. Boogschieten kon ik niet zo goed. Sjorren vond ik leuk, maar er waren wel zware takken bij om te verslepen. Groetjes aan mama en papa! Dylan

We mochten in galop rijden vandaag. We moesten steeds op en neer gaan op het zadel. Daarna mochten we kunstjes doen op een ander paard; achterwaarts op de rug zitten, rechtstaan op het paard, … Ik heb me al klaar gemaakt voor de fuif vanavond. Ik heb er zin in! Groetjes aan mama, papa en mijn drie broers! Klara

Mijn paard heette Chico en vandaag vond ik hem niet zo braaf, want hij luisterde soms niet naar mij. We hebben een kamp gebouwd, maar het lukte niet zo goed bij onze groep want sommige takken waren te zwaar. Ik heb met pijl en boog geschoten. Ik vond dat leuk, maar ik had wel niet zo veel punten. Ik vond het al een leuke dag en ik kijk uit naar de fuif! Groetjes aan mama, papa, Nico, Silke, Tessa en Mathias! Tristan

Paardrijden vond ik tof. Mijn paard Pedro was vandaag een beetje tegendraads, maar hij was wel lief. Boogschieten was ook leuk. We hebben ook een hutje gemaakt met takken. We wilden nog een tafeltje maken voor in de hut, maar de tijd was om. Ik heb zin in de fuif, ik ben al helemaal klaar! Groetjes aan Shakira, mama en papa en mijn broer Glenn! Maïte

Alles verloopt hier prima! Het paardrijden was leuk. Ik reed op Mystral. Mystral was een deugniet, maar wel een lief en rustig paard. Het eten vandaag was lekker. Ik heb al mijn mooie kleren aan voor de fuif vanavond. Ik kijk er naar uit! Mama, mijn haar is al elke dag in orde geweest met dank aan de juffen! 🙂 Groetjes aan mama en papa! Rayna