Dag iedereen!

Deze nacht heb ik niet zo goed geslapen, dus ik was een beetje moe vandaag. Maar op dit moment voel ik me weeral fitter! We zijn met de bus naar Ieper geweest. We zijn eerst naar In Flanders Fields geweest. Daarna kregen we een rondleiding in Ieper. Groetjes aan mijn familie! Milan

Onze gids gaf veel uitleg tijdens de stadswandeling en dat vond ik leuk. Het was spaghetti deze avond en het was heel lekker! Groetjes aan mama, papa en zus Delphine! Michaël

Gisterennacht heb ik heel goed geslapen, maar deze nacht iets minder. We zijn vandaag naar de winkels geweest in Ieper en dat vond ik leuk. Ik mis jullie wel een beetje. Groetjes aan mama, papa, broer en zus! Quinten

Ik vond het museumbezoek leuk en ook de winkeltjes in Ieper vond ik leuk. De spaghettisaus vond ik niet zo lekker deze avond… Maar gisteren waren het frieten, dan heb ik lekker veel gegeten. Ook het fruit tussendoor kan ik wel smaken! Groetjes aan mama, papa en mijn twee broers! Luciano

Ik heb deze nacht goed geslapen. We mochten naar de winkeltjes in Ieper en dat vond ik leuk. De rondleiding in de stad vond ik minder leuk. Ik vond de spaghetti lekker deze avond! Groetjes aan mama, papa, Siard! Kyana

In het museum hebben we keiveel uniformen en helmen van soldaten uit W.O.I gezien. Ik vond het interessant! Ook de gids in de namiddag vond ik leuk en interessant. Ik mis mama en papa soms wel een beetje. Groetjes aan mama en papa, Shakira en Glenn! Maaike

Ik heb vandaag veel gelachen met mijn vriendinnen. Het museum vond ik leuk en interessant tegelijk. De gids in de namiddag heeft ons veel getoond en verteld. Nu kijken we naar de film ‘Sing’ en dat vind ik wel een leuke film. Groetjes aan mijn ouders! Kelly

Ik vond het museum interessant omdat de Eerste Wereldoorlog mij interesseert. In de namiddag heb ik souvenirs gekocht in Ieper. Ik vond de spaghetti lekker! Het gaat goed met mij en ik mis mijn familie wel een beetje soms. Groetjes aan mijn mama, papa en broer en zussen! Joran