We hebben vandaag voor de eerste keer paard gereden. Mijn paard heette Ross. Ik vond het paardrijden heel fijn. In de namiddag deed onze groep oriëntatieloop. Het was best wel een lange zoektocht, maar ik vond het toch tof. Ook het eten was heel lekker vandaag, vooral de frietjes met kip en de lekkere sla. Ik vond het alvast een geslaagde dag. Vele groetjes aan mama en papa, tot vrijdag! Branko

Hallo mama, de 2de dag van de GWW vond ik heel leuk. We hebben paard gereden, dit was voor mij de eerste keer. In het begin was ik wel zenuwachtig, maar dat ging snel over. Ik vind het eten hier super lekker. Ook de bedden liggen goed, ik heb alvast zalig geslapen. Tot vrijdag, groetjes Ayla.

GWW is super leuk, ik voel me hier bijna thuis. Voor het paardrijden was ik eerst bang, maar ik probeerde het en het viel dan toch zeer goed mee, ik vond het zelfs leuk. Het eten vind ik hier lekker. Ook de activiteiten die de juffen bedachten zijn tof, vooral de workshops waar we mochten doorschuiven. Bedankt juffen hiervoor! Ik doe de groetjes aan mijn ganse familie, Aaron.

Dag mama, ik ben goed aangekomen, maar het was wel heel lang rijden. Vandaag heb ik ook voor de eerste keer paard gereden, mijn paard heette Nelly. Ik vond dit zeer leuk, maar ik was ik wel wat bang.  In de middag maakten we een lange wandeling, we moesten de weg zelf zoeken. Gelukkig zijn we daar in geslaagd. Vandaag vond ik het eten niet zo lekker, de frietjes wel maar de kip niet.  Ik vind het hier heel leuk, maar ik mis je wel en ik kijk toch uit naar vrijdag. Groetjes Amber Power.

Ik vind het hier heel leuk. Het paardrijden vond ik wat minder leuk omdat mijn paard deed niet wat ik wou. Gelukkig luister ik beter. De avondactiviteiten doe ik graag. Gisteren speelden we gezelschapsspelletjes. Vier op een rij vond ik leukste, ook al won ik niet vaak. Vandaag mochten we ook een wedstrijdje voetbal spelen in de plaats van een lesmoment. De juffen stonden dit toe omdat het goed weer was, daar moeten we van profiteren. Ik doe de groetjes aan mama en papa. Tot vrijdag, Marco.

We hadden opnieuw een leuke dag vandaag. Vooral het paardrijden was fijn, mijn paard was Livius. Ook het voetbalwedstrijdje deed ik natuurlijk graag, ik maakte 2 doelpunten. Deze avond speelden we eerst enkele opdrachtspelletjes. Ik moest een parcours afleggen met een sponsje op mijn hoofd, ik deed dit natuurlijk goed. Nu gaan we nog wat volksspelletjes spelen, dus ik ben ermee weg. Groetjes aan mama en papa, Evelien.

Het is al de 2de dag van de GWW, ik vond het tot nu toe al heel leuk. Het ontbijt is super lekker en heel gevarieerd, vooral de muesli vond ik heerlijk. Na het ontbijt maakten we een hele lange tocht, we moesten zelf de weg vinden met behulp van een plan. Gelukkig verdwaalden we maar 1 keer. In de namiddag stond er paardrijden op het programma. Mijn paard noemde Indy, het was een heel braaf paard, het deed precies wat ik wou. Als avondactiviteit moesten we allerlei opdrachten uitvoeren. De leukste opdracht vond ik een parcours afleggen met een sponsje. Ons team was het winnende team. Ik kijk uit naar morgen, dan gaan we naar het Flanders Field museum en we mogen ook winkelen, tof! Vele groetjes aan mama, papa en broer. Tot vrijdag! Jasper.

Beste mama en papa, gisteren kwamen we na een lange busrit aan in Woumen. Eerst moesten de juffen nog een probleem oplossen want een andere school was met onze kamer gaan lopen. De juffen losten dit probleem natuurlijk op en met wat vertraging konden we onze ‘kleine’ koffers uitpakken.  Een grote slaapkamer valt goed mee, we liggen met alle vriendinnen bij elkaar en we maken veel plezier. Tot nu toe vond ik het hier al heel leuk, vooral de teambuilding viel super goed mee. Ook het eten is heel lekker, we mogen absoluut niet klagen! Groetjes en tot vrijdag! Ik mis jullie, Femke.

De GWW vind ik heel leuk, vooral het paardrijden. Ik kon dit al goed, maar ik leerde toch iets bij: mijn pinken onder de teugels zetten.  Het eten is hier zeer lekker, de ovenschotel met broccoli vond ik tot nu toe het lekkerste. Vandaag werd Yelka 14 jaar, we zongen haar wakker want het is toch wel speciaal om op GWW te verjaren.  Deze avond speelden we volksspelen, ook dat vond ik tof. Wat ik minder leuk vond was de oriëntatiewandeling, we moesten vaak in modder stappen en dat vond ik niet zo fijn. Groetjes aan mama, papa en Kathy. Ik mis jullie, dikke knuffel van Stefanie.

Het paardrijden was heel leuk. Ook de paarden verzorgen deed ik heel graag. Ik kreeg het paard Indy, daar was ik blij mee want het was een kalm, rustig en lief paard. Het eten is hier heel lekker, de macaroni die we deze avond kregen was heerlijk. Ik at 2 borden leeg! De oriëntatietocht vond ik ook leuk, het was een hele mooie wandeling in de natuur. Het was wel niet altijd makkelijk om te stappen, vaak was de grond hobbelig en je kon je voeten makkelijk omslaan, wat bij mij gebeurde. Gelukkig was het niet zo erg! In de grote slaapzaal slapen vind ik super, we zijn allemaal goede vriendinnen en het is fijn dat we allemaal samen liggen. Ik kijk alvast uit naar de volgende dagen, vooral naar donderdag omdat ik dan weer op Indy maar rijden. Vele groetjes aan mama en Glen, papa en Morgan, broer en zus. Amber Depaepe